Veni Vidi Vissie forum home ruimte ruimte
Veni Vidi Vissie forum
ruimte
    Home     Regels     De jury     Prijzen     Deelnemers     Banner     FAQ     Het forum    Keuring 2006

Beste VVV-ers,


De uitlag kunt u hier vinden.

Na het succes van de nano-wedstrijd vorig jaar op het forum Veni Vidi Vissie (http://www.venividivissie.org), hebben we nu weer een wedstrijd: maar, heel wat anders dan vorig jaar: groter, grootser en vooral: beter. Deze keer niet alleen mini-bakjes, maar meerdere categorieŽn en een wedstrijd met meer detail.

Dit maakt het voor iedereen leuk en makkelijk om mee te doen, en schrik niet van de concurrentie van de bakken van het forum, want ook al win je niet, je leert er wel veel van, ook de toppers. En: bereken je kansen: welke topper zit er in jouw categorie, en is die niet toch nog af te troeven?

De bakken worden door grote namen uit de internationale aquariumwereld bekeken en beoordeeld: een unieke kans om dat even on-line te laten doen: wie wil er niet weten wat bekende deskundigen van zijn bakje zeggen?

Dus, doe mee, bekijk rustig het reglement en controleer dubbel wat je allemaal aan foto-materiaal en andere informatie moet insturen. En je hebt nog tot 15 december 2006 om 23:59 uur om je bak in te sturen!


Veni Vidi Vissie Keuring 2006

Dit is de site van de VeniVidiVissie aquariumkeuring 2006. Als u een beetje inspiratie op wilt doen, kunt u de site van onze nano-keuring van 2005 eens gaan bekijken (Klikerdeklik). Er staan daar voldoende ideŽen op om inspiratie op te doen. Mocht u nog vragen hebben over deze wedstrijd, dan kunt u dat doen in het daarvoor geopende topic in het forum. (klikerdeklik)

witruimte plaatje ter versiering