NBAT beurs 25 oktober 2008

Wederom een bezoek van VVV aan de NBAT

Het is 22 mei 2019, 3:58


Zaterdag jongstleden was het dat weer zo ver, de jaarlijkse NBAT beurs inclusief afsluitende prijsuitreiking van de bondskeuring. Uiteraard weer vroeger dan normaal mijn bed uit, de auto volladen en met een duffe kop (door het vroege opstaan) om 7.45 uur richting Barneveld. Ik durf het bijna niet te zeggen maar na 10 minuten zaten we dus op zaterdagmorgen vroeg, in een file op de A1. Gelukkig bleek het hier om wegwerkzaamheden te gaan dus binnen 10 minuten kon de voet weer op het gas. Toen we om 8.25 uur de parkeerplaats opreden was er dus ook nog voldoende parkeerruimte. Ik heb alleen niet dezelfde fout gemaakt als de laatste keer door naast een invaliden parkeerplaats te parkeren (daar heeft namelijk iemand vorige keer een flink stuk van mijn bumper meegenomen).

Eerst maar eens de zaal in om te kijken of er al iemand was, maar van het forum waren wij de eerste. Meteen kwam er een ontdane Jan Marschal op mij af, waarom wij de Vivariumbeurs in hetzelfde weekend hadden gepland als de NBAT beurs. Ik heb hem duidelijk uitgelegd dat wij daar niets meer mee te maken hadden. Gelukkig begreep hij dit allemaal en konden we gewoon aan de beurs beginnen. Eerst maar even wachten tot er iemand kwam die op de stand kon passen als de apparatuur daar was, en de gelukkige was Apisto. Toen maar even een bakkie koffie gegeven en daarna terug naar de auto om de spullen te halen. Inmiddels begonnen ook de andere VVV standhouders binnen te druppelen. BertE met een thermoskan koffie en broodjes (ik dacht dat ik duidelijk had gemeld dat VVV voor de catering zou zorgen?) en Akela, die ook nog eens vanuit Venlo via Bunnik was omgereden om Christa en Lukas op te halen (en daar nog even moest wachten omdat niet alle levende have reeds gevangen was.) Dus we konden met de opbouw beginnen. Ik had wel een goede hulp bij mij, namelijk mijn zoon.

Toen brak er even paniek uit, ik maakte de tas van mijn laptop open en kon de usb stick met de presentatie niet meer vinden, gelukkig lag hij helemaal onder in de tas (waarom maken ze die dingen dan ook steeds kleiner) en konden we besluiten welke laptop de live verbinding met het forum zou onderhouden en welke de presentatie zou tonen. Beide laptops hadden een beamer zodat we alles groot konden projecteren. Nadat we alles hadden aangesloten (wel zelf voor de stroom zorgen) en de flyers hadden uitgelegd was het wachten op het publiek. En zowaar de zaal ging inderdaad om half tien open.

Toen de bezoekers eenmaal binnen kwamen druppelen bleek dat we er echt geen flyer meer aan konden slijten, iedereen was namelijk al bekend met het fenomeen VeniVidiVissie. Dus het actief flyers uitdelen werd al snel gestopt en iedereen ging bepalen naar welke presentatie hij/zij zou gaan. Apisto zou als bondskeurmeester uiteraard weinig op de VVV stand te vinden zijn, echter het tegendeel was waar. Uiteraard kwamen er op de dag veel leden voorbij die toch allemaal wel een praatje met het beheer cq de mods wilden maken.

Eindelijk kwam dan de live verbinding met het forum van pas, Ernst van Genne kwam ons (met het schaamrood op de kaken) vertellen dat hij zijn wachtwoord vergeten was, dus binnen een minuut heeft hij dit kunnen aanpassen. Als dank haalde hij snel een dvd met onderwater opnames van maanvissen uit zijn tas en hebben we die met een groot aantal omstanders met het live commentaar van Ernst kunnen bekijken.

Het was wel duidelijk in de hal van de beurs dat er elders in het gebouw een lezing werd gegeven. Het aantal mensen op de vloer daalde dramatisch. Gelukkig werd dezelfde vloer weer in een mum van tijd gevuld als zo’n lezing was afgelopen. Dat is voor de standhouders die iets verkopen (VVV dus niet) duidelijk een probleem.

De aanloop op de VVV stand van leden (ook in verband met de ruilhandel) was wel normaal. We hebben weer een boel gezichten achter de nicks kunnen ontdekken. En een boel gezellige prietpraat kunnen houden. Het was weer leuk om ook weer een aantal oude bekenden en ook nieuwe gezichten te zien, zoals Ab Ras, Theo Verheij, Bart de Greef en dus weer een groot aantal VVV gebruikers welke ik niet allemaal zou kunnen opnoemen. Het blijkt echter wel dat VVV haar naam op beurzen goed bekend is.

Na het opbreken, (en een paar consumpties) is iedereen weer in de auto gestapt en met een (hopelijk) tevreden gevoel weer naar huis gereden. Toen ik weer in Amsterdam werd er naast mij iemand wakker met de kreet: zijn we er nu al? Dus al met al weer een geslaagde dag.

[album]26643[/album]

[album]26644[/album]

[album]26645[/album]

[album]26646[/album]
Geplaatst: 02 maart 2008, 15:08
van: Opzichter
Gewijzigd: 17 jan 2010, 20:34
van: Opzichter
Bekeken: 1827

[ Toon onderwerp ]

Keer terug naar Beursbezoeken als VVV