[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 731: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Veni Vidi Vissie • Toon onderwerp - Aquariumvereniging Pauluzee Zoetermeer

Aquariumvereniging Pauluzee Zoetermeer

Hier kunnen verenigingen en/of bonden zich voorstellen en eventueel ook evenementen aankondigen.

Moderators: hans7, BertE, Ton, SugarLEVI

Aquariumvereniging Pauluzee Zoetermeer

Berichtdoor marlène » 19 jul 2009, 21:48

Aquariumvereniging Paluzee is een actieve gezellige vereniging met meer dan 80 leden.
Er zijn interessante lezingen, vaak met powerpointpresentatie of dia-show, afgewisseld met avonden waarop het kletsen over het aquarium en gezellig samenzijn centraal staan. Jaarlijks wordt er door een aantal leden meegedaan met de NBAT keuringen. Daarnaast is er jaarlijks een 'Schouw' waarbij aquaria worden gepresenteerd van verenigingsleden, zonder dat daar regels of punten een rol spelen. Genieten van elkaars, maar vooral van je eigen aquarium staat centraal.

Als je lid bent, kan je met vragen of problemen met betrekking tot de hobby altijd bij Paluzee terecht. Er zijn ook leden die bij de mensen thuis willen komen om praktisch te helpen met problemen of het aanpakken van een klus.
Plantenoverschot wordt op de avonden meegebracht. Wie het wil mag het meenemen. Gratis. Verder wordt diepvriesvoer, en voeding voor planten goedkoop ingekocht en op de avonden verkocht. Ieder jaar in oktober wordt er een busreis georganiseerd om met zijn allen naar de grote aquariumbeurs in Duisburg te gaan. Interessant maar vooral ook gezellig.

De leden van Paluzee komen uit verschillende leeftijdsgroepen. De leeftijd varieert van 14 tot 80 jaar. Er zijn ook vrouwen lid. Er zijn zowel ervaren als onervaren aquariuanen, mensen met grote en mensen met kleine bakken, kampioensstrijders en mensen die zonder keuringsregels ook heerlijk genieten van de hobby. Het mag bij Paluzee allemaal.

EĂ©n of twee keer per maand vindt er een verenigingsavond plaats.

Paluzee heeft een website waar de activiteiten, veel foto's , maar ook inhoudelijke informatie over het aquariumhouden te vinden is.
marlène
Gebruiker
 
Berichten: 215
Onderwerpen: 18
Geregistreerd: 10 feb 2006, 21:07
Woonplaats: Bergschenhoek
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 55

Nederland
Soort aquarium:Keer terug naar Voorstellen van verenigingen en bonden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast