Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Hier kan je suggesties, tips, opmerkingen, vragen en foutmeldingen over het forum in kwijt.

Moderators: hans7, BertE, Ton, SugarLEVI

Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor Aquariaantje1978 » 19 maart 2012, 0:01

Hallo,

Ik vroeg me af waarom sommige foto's wel laden en bij andere krijg ik zon smiley te zien met foto is verwijderd of een andere vage afbeelding dat de afbeelding niet meer bestaat??? Hoe kan dit?

Ik gebruik google chrome, mocht dit iets duidelijk maken. ik hoor het graag. Zit sinds vorige week op dit forum en vermaak me prima met de foto's die ik wel kan bekijken maar is toch leuker als je in 1 onderwerp alle foto's kan bekijken toch? :smile:

ik hoor graag hoe ik dit op kan lossen.

Groetjes Debsie

PS excuses als ik het niet in het juiste onderwerp heb geplaatst.
Wie in zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid bij een ander niet!
Avatar gebruiker
Aquariaantje1978
Gebruiker
 
Berichten: 142
Onderwerpen: 13
Afbeeldingen: 345
Geregistreerd: 13 maart 2012, 19:42
Woonplaats: Zwolle
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 39

Nederland
Soort aquarium: Gezelschap
Regio: Nederlands
Formaat: 100x40x40cm

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor Aquariaantje1978 » 19 maart 2012, 0:04

BTW: ik zie ook naast mijn berichten hier staan dat mijn flash uit staat??? Wat houd dit in? ik heb bij de instellingen mijn flash wel aan staan, tenminste ik heb geef flashafbeeldingen weer op ja staan.

Groetjes
Wie in zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid bij een ander niet!
Avatar gebruiker
Aquariaantje1978
Gebruiker
 
Berichten: 142
Onderwerpen: 13
Afbeeldingen: 345
Geregistreerd: 13 maart 2012, 19:42
Woonplaats: Zwolle
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 39

Nederland
Soort aquarium: Gezelschap
Regio: Nederlands
Formaat: 100x40x40cm

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor Opzichter » 19 maart 2012, 10:52

Heb je een voorbeeld waar de foto's niet laden?
Als de foto's op een externe server staan en de gebruiker heeft ze gewijzigd dan zie je ze inderdaad niet meer. :mad:

Maar kan je de foto's in de alnums wel gewoon zien?
De Nederlandse taal is freeware, je kan deze gebruiken zonder ervoor te hoeven betalen. Het is echter geen open source, dus kan je het niet naar eigen inzicht aanpassen.

Bezoek ook onze Vissen en/of Planten database.

Gezocht: mensen die willen helpen om de database aan te vullen.

NIEUW VVV-FACEBOOK
Avatar gebruiker
Opzichter
Beheerder
 
Berichten: 5341
Onderwerpen: 507
Afbeeldingen: 359
Geregistreerd: 01 mei 2003, 17:39
Woonplaats: Almere
Verzonden: 12 Duimpjes
Ontvangen: 10 Duimpjes
Leeftijd: 58

Venezuela
Soort aquarium: geen

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor Aquariaantje1978 » 19 maart 2012, 21:43

Opzichter schreef:Heb je een voorbeeld waar de foto's niet laden?
Als de foto's op een externe server staan en de gebruiker heeft ze gewijzigd dan zie je ze inderdaad niet meer. :mad:

Maar kan je de foto's in de alnums wel gewoon zien?



ja hoor in de albums geen probleem. dan zal het liggen aan wat je al aangeeft dat ze verwijdert zijn. bedankt voor de info :grin:
Wie in zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid bij een ander niet!
Avatar gebruiker
Aquariaantje1978
Gebruiker
 
Berichten: 142
Onderwerpen: 13
Afbeeldingen: 345
Geregistreerd: 13 maart 2012, 19:42
Woonplaats: Zwolle
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 39

Nederland
Soort aquarium: Gezelschap
Regio: Nederlands
Formaat: 100x40x40cm

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor yannis » 21 maart 2012, 17:12

Heb soms gezien dat je op topics reageert die al enkele jaren oud zijn. Soms kan het dan zijn dat een gebruiker de foto's dan al heeft verwijderd...
yannis
Verslaafde
 
Berichten: 1095
Onderwerpen: 29
Geregistreerd: 29 aug 2007, 14:43
Woonplaats: Belgie
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 27

Belgium
Soort aquarium: Gezelschapsbak
Formaat: 60*30*30

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor Aquariaantje1978 » 21 maart 2012, 19:10

yannis schreef:Heb soms gezien dat je op topics reageert die al enkele jaren oud zijn. Soms kan het dan zijn dat een gebruiker de foto's dan al heeft verwijderd...



Dank je Yannis, dat klopt! In het begin toen ik hier vorige week voor het eerst kwam lette ik niet op de datum hahahha! Nu probeer ik dat wel te doen. Bedankt voor je reactie!

Groetjes debsie
Wie in zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid bij een ander niet!
Avatar gebruiker
Aquariaantje1978
Gebruiker
 
Berichten: 142
Onderwerpen: 13
Afbeeldingen: 345
Geregistreerd: 13 maart 2012, 19:42
Woonplaats: Zwolle
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 39

Nederland
Soort aquarium: Gezelschap
Regio: Nederlands
Formaat: 100x40x40cm

Re: Foto's laden niet of geeft aan verwijderd te zijn

Berichtdoor yannis » 22 maart 2012, 17:59

Aquariaantje1978 schreef:
yannis schreef:Heb soms gezien dat je op topics reageert die al enkele jaren oud zijn. Soms kan het dan zijn dat een gebruiker de foto's dan al heeft verwijderd...



Dank je Yannis, dat klopt! In het begin toen ik hier vorige week voor het eerst kwam lette ik niet op de datum hahahha! Nu probeer ik dat wel te doen. Bedankt voor je reactie!

Groetjes debsie

Geen probleem! :grin:

Grtz.
yannis
Verslaafde
 
Berichten: 1095
Onderwerpen: 29
Geregistreerd: 29 aug 2007, 14:43
Woonplaats: Belgie
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 27

Belgium
Soort aquarium: Gezelschapsbak
Formaat: 60*30*30




Keer terug naar Suggesties en technische problemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast