aqua flow 100 onder water?

Pompen, opvoerhoogtes, verlies en vermogen. Interne of externe filters. Biologische filters.

Moderators: hans7, BertE, Ton, SugarLEVI

aqua flow 100 onder water?

Berichtdoor Floyd » 25 jan 2008, 8:52

Hoi,

Ik heb een aqua flow 100 pompje.
Maar in de beschrijving staat dat je hem geheel ondergedompeld moet gebruiken.
Maar dan staat er op een plaatje een correct water level, en dat is niet onder water.
Dus wat moet ik nu? kan ie helemaal onder water? of gaat de pomp dan stuk?
Floyd
Gebruiker
 
Berichten: 229
Onderwerpen: 43
Geregistreerd: 26 okt 2007, 19:38
Woonplaats: Hoorn
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Soort aquarium: aqua 65
Formaat: 50X35X45

Berichtdoor Bubblewrap » 25 jan 2008, 8:57

Dat correct waterlevel is denk ik hoever hij minimaal in het water moet zitten. Verder onder water moet volgens mij geen probleem zijn.
Avatar gebruiker
Bubblewrap
Junkie
 
Berichten: 4604
Onderwerpen: 154
Afbeeldingen: 38
Geregistreerd: 01 jun 2006, 14:28
Woonplaats: Wageningen
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 37

Nederland
Soort aquarium: Glas
Regio: Aarde

Re: aqua flow 100 onder water?

Berichtdoor Floyd » 25 jan 2008, 10:25

Zal ik dat dan maar proberen.........
Floyd
Gebruiker
 
Berichten: 229
Onderwerpen: 43
Geregistreerd: 26 okt 2007, 19:38
Woonplaats: Hoorn
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Soort aquarium: aqua 65
Formaat: 50X35X45

Berichtdoor Saskia Oss » 25 jan 2008, 18:27

Ik heb een aqua flow mini en de aqua flow 2.Zitten alletwee onder water,de 2 al weken,de mini al een half jaar en ze doen het goed.Ik weet niet welke je bedoeld met aqua flow 100?
Saskia Oss
Gebruiker
 
Berichten: 82
Onderwerpen: 10
Geregistreerd: 28 nov 2007, 16:07
Woonplaats: Oss
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Soort aquarium: aqua65/cayman80/volglasbakje50x30x30
Regio: gezelschapkie
Formaat: 30X50X45/80X36X45/

Berichtdoor taz » 25 jan 2008, 21:57

Bij mij ook aqua flow 2 en vroeger een 1 zitten al jaren geheel onder water. Dat is dus geen probleem.
taz
Gebruiker
 
Berichten: 14
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 14 jun 2006, 20:45
Woonplaats: Hellevoetsluis
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Formaat: aqua 40 en 80X35X40

Re: aqua flow 100 onder water?

Berichtdoor Floyd » 26 jan 2008, 10:44

Ik heb 'm nu onder water maar hij maakt wel een krakend geluid?
Floyd
Gebruiker
 
Berichten: 229
Onderwerpen: 43
Geregistreerd: 26 okt 2007, 19:38
Woonplaats: Hoorn
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Soort aquarium: aqua 65
Formaat: 50X35X45

Berichtdoor Maurits71 » 26 jan 2008, 12:22

De aqua - flow 100 is hardstikke nieuw, kan je geheel onder water zetten. de coorect waterlevel is inderdaad de minimale hoogte.

Dat krakende is even de nieuwigheid, gaat heel snel over en anders even het metalen pennetje insmeren met een likje vaseline.

gr.

M.
Ik hou van jou, jij houdt van mij, samen zijn we reuze blij, met een hele dikke knuffel en een kus van mij voor jou, echte vriendjes blijven elkaar altijd trouw
Maurits71
Prijzen Sponsor
 
Berichten: 7864
Onderwerpen: 110
Afbeeldingen: 102
Geregistreerd: 24 aug 2005, 6:31
Woonplaats: Gamlingay
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 46

Nederland
Soort aquarium: Diverse

Re: aqua flow 100 onder water?

Berichtdoor Floyd » 26 jan 2008, 13:55

Bedankt voor je duidelijke antwoord Maurits71 :grin:
Floyd
Gebruiker
 
Berichten: 229
Onderwerpen: 43
Geregistreerd: 26 okt 2007, 19:38
Woonplaats: Hoorn
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:

Nederland
Soort aquarium: aqua 65
Formaat: 50X35X45

Berichtdoor Maurits71 » 26 jan 2008, 19:20

is me werk ;)
Ik hou van jou, jij houdt van mij, samen zijn we reuze blij, met een hele dikke knuffel en een kus van mij voor jou, echte vriendjes blijven elkaar altijd trouw
Maurits71
Prijzen Sponsor
 
Berichten: 7864
Onderwerpen: 110
Afbeeldingen: 102
Geregistreerd: 24 aug 2005, 6:31
Woonplaats: Gamlingay
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd: 46

Nederland
Soort aquarium: Diverse

Re:

Berichtdoor dhm00 » 04 sep 2016, 12:58

Beste Marcel,

Wel metalen pennetje kan er ingesmeerd worden?
Hoe kan je er bij?



Maurits71 schreef:De aqua - flow 100 is hardstikke nieuw, kan je geheel onder water zetten. de coorect waterlevel is inderdaad de minimale hoogte.

Dat krakende is even de nieuwigheid, gaat heel snel over en anders even het metalen pennetje insmeren met een likje vaseline.

gr.

M.
dhm00
Gebruiker
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 02 jun 2016, 17:13
Woonplaats: Hoorn
Verzonden: 0 Duimpje
Ontvangen: 0 Duimpje
Leeftijd:
Soort aquarium: Gezelschap, Garnalen
Regio: Azie
Formaat: 81x50x40 en 35X21.5x31.5




Keer terug naar Pompen en filters

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast